{{title}}

Dorești să faci sport, dar nu dispui de timpul necesar?
Dorești să scapi de kilogramele in plus și de celulită?
Suferi de dureri cauzate de ținuta corporală greșită?
Te confrunți cu probleme de articulație?
Sau pur și simplu îți dorești o siluetă mai tonifiată….
Atunci ai găsit exact ceea ce căutai: E-Fit îți oferă un antrenament variat și personalizat in doar 20 de minute cu ajutorul unui antrenor personal!

În agitatia din zilele noastre, din lipsa de timp sau energie nu acordam destula atentie sportului si alimentatiei sanatoase. Prin doar 2 antrenamente saptamanale a cate 20 de minute, E- Fit asigura   dezvoltarea unei conditii fizice de invidiat si un mod de viata sanatos.

O mare oportunitate pentru cei care doresc să afle despre un nou mod de antrenament, unic , rapid si eficient . Este solutia ideală si pentru  îmbunătătirea  performantelor  în sportul  practicat, asigurând o dezvoltare musculară sănătoasă  si uniformă. Pe parcursul antrenamentelor vom obtine deasemenea cresterea rezistentei fizice si un boost de energie.

Exista persoane care din anumite motive nu au practicat sportul  o perioadă mai indelungată  si cred că este deja mult prea târziu pentru a redobândi conditia fizică de adineauri  sau nu mai dispun de energia necesară pentru exercitii fizice.  Utilizând tehnologia EMS putem obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil si putem reveni la conditia fizică de adineauri.  Astfel va renaste si dorinta de a face sport, datorită îmbunătătirii considerabile a performantelor, indiferent dacă mergem la sală, facem gimnastică sau ciclism.

Metoda de stimulare electrică a musculaturii combinată cu exerciţiile fizice, ajută la dezvoltarea şi tonifierea muşchilor, nicidecum NU este vorba despre tratamentele în poziţia culcat, utilizate în saloanele cosmetice!
În concordanţă cu stimularea musculară electrică, utilizând echipamentul E-fit, se execută exerciţii de gimnastică şi de fortificare, astfel dezvoltarea musculaturii şi arderea grăsimilor  au efect înzecit faţă de situaţia în care ar fi efectuate separat.
Cheia eficienţei antrenamentului E-fit este stimularea simultană a întregului corp. Antrenarea fiecărei grupe musculare se face deodată, reducând astfel timpul unui  antrenament cu E-fit la o şesime din timpul unui antrenament normal!
Pe parcursul orelor lungi petrecute în sălile de antrenament, efectuăm exerciţii separate pentru mişcarea fiecărei grupe musculare în parte, ceea ce rezultă o ocupaţie de 15-20 minute pe zona corporală, iar pentru fiecare exerciţiu câte 3-4 secvenţe, care  rezultă în 30-40 contracţii musculare. În schimb utilizând aparatul E-fit,  antrenarea tuturor grupelor musculare se realizează simultan şi datorită impulsurilor electrice, se efectuează 30-40 de microcontracţii pe secundă în fiecare muşchi vizat, dar pe lângă acestea şi exerciţiile de bază efectuate stimulează muşchii aflaţi deja în stare de tensionare sporită – ceea ce înseamnă 36000 contracţii musculare în tot corpul – toate în 20 de minute.
Punctul forte al aparatelor E-Fit sunt vesta, pantalonii scurţi și bentițele confecționate dintr-un material uşor, rezistent, antibacterian, lavabil și aerisit. Această îmbrăcăminte este cea care poartă şi fixează electrozii.
DUAL MODE (ANTRENAMENT ÎN DOI)

Depăşiţi-vă limitele la un nou nivel! Antrenaţi-vă împreună cu partenerul sau prietenul Dvs. şi trăiţi experienţa antrenamentului în doi.

 

www.efit.ro