Despre Masajul Tailandez

Masajul thailandez este un masaj terapeutic originar din Asia ce imbina streching-ul cu tehnicile traditionale yoghine si metodele de presiune asupra anumitor zone ale corpului. In traditia asiatica, cele 4 elemente din natura, aerul, apa, pamantul si focul au corespondenta si in organismul uman. Astfel, sistemul respirator si cel de circulatie este reprezentat de aer, sangele de apa, in timp ce pamantul are corespondent scheletul, tendoanele, ligamentele si muschii, iar focul – sistemul digetiv.

Scopul unui terapeut asiatic cu experienta in terapie prin masaj tailandez este echilibrarea elementelor organismului uman amintite mai sus.

Masajul tailandez aduce beneficii majoritatii oamenilor, atat celor care lucreaza la birou si au probleme cu spatele si sciatica, sportivilor care au crampe musculare (tenismani, alergatori, jucatori de golf, etc.), persoanelor cu probleme digestive, dureri de umeri, gat, genunchi si coate, cat si celor care au insomnie, lipsa de concentrare, dureri de cap, stres sau anxietate.

Salonul nostru  este singurul salon de masaj thailandez din Turda unde poti face terapie cu personal originar din Asia, spacializat in arta masajului.

Chiar daca nu ai mai incercat masajul tailandez pana acum, iti recomandam sa-l incerci cu una din terapeutele noastre din Asia. Iti garantam ca vei avea o experienta unica, chiar aici, la salonul nostru,  la mii de Km distanta de cel mai renumit centru de masaj din Asia!

Ce beneficii iti aduce o sedinta de Masaj Thailandez?

Daca te afli in oricare in urmatoarele situatii inseamna ca iti trebuie un masaj thailandez:

  • ai probleme cu spatele, dureri musculare, inchilozare, dureri ale coloanei vertebrale, probleme cu sciatica (coloana stramba);
  • ai crampe musculare la nivelul bratelor sau picioarelor;
  • ai probleme legate de digestie, constipatie sau diaree;
  • ai probleme sau dureri in zona cervicala, in zona gatului/ cefei;
  • ai probleme legate de somn, nu poti dormi, ai un somn agitat;
  • ai probleme cu lipsa de concentrare, nu te poti concentra asupra a ceea ce ti-ai propus;
  • ai dureri de cap, stres si anxietate (te simti nesigur pe tine, nu ai incredere in fortele tale)

Aceste probleme frecvent intalnite vor fi rezolvate de terapeutele noastre originare din Asia care te vor sustine si te vor ajuta sa depasesi starea in care te gasesti acum. Iti garantam ca dupa un masaj tailandez profesional te vei simti mai bine ca niciodata!

Cat dureaza o sedinta de Thai Massage?

O sedinta clasica de masaj tailandez dureaza 60 de minute. La cerere, personalul nostru iti poate oferi 30 de minute de masaj suplimentar. Masajul thailandez se recomada a fi aplicat intr-un interval de maxim 90 de minute, de aceea timpul pe care ti-l acordam se limiteaza la aceasta durata.