{{title}}

Un par sanatos este un par frumos.

Pentru sanatatea parului, este important ca el sa fie ingrijit, hranit si tratat, astfel incat sa fie tot timpul matasos, lucios si plin de viata.

O coafura lejera, naturala, creata de un stilist priceput, va poate ajuta sa aratati bine, fara a avea nevoie de mai mult de zece minute dimineata pentru aranjarea parului.

O coafura eleganta, sofisticata, va va face sa fiti in centrul atentiei la ocazii speciale, nunti, botezuri sau alte evenimente importante.

O tunsoare moderna, o culoare la moda, un tratament hidratant, toate acestea insotite de un serviciu ireprosabil si o atmosfera relaxata si prietenoasa, va vor face sa uitati de problemele de zi cu zi. 

Lady’s Club – Salon Coafor Turda, va ofera urmatoarele servicii:

  • TUNS
  • ARANJAT
  • VOPSIT
    • Vopsea Loreal Inoa – INOA Color Care de la L’Oréal Professionnel, Majirel, rasfata podoaba capilara prin continutul de ulei de argan si cu ajutorul extractului de ceai verde ofera un efect antioxidant. In plus, gama pastreaza intensitatea reflexelor parului vopsit.
  • TRATAMENTE MINERALE CU FIOLA
  • EXTENSII CU CHERATINA
  • EXTENSII CU BANDA

Arta ingrijirii capilare, dedicata evidentierii frumusetii naturale a parului, se bazeaza pe 3 valori esentiale:

a) Performanta
ADN-ul Kérastase este legat in mod intrinsec de Laboratoarele L’Oréal Recherche Avancée. Tehnologiile sale cele mai avansate au dus la lansarea unor ingredienti activi inovatori, produse vizionare si formule unice.

b) Expertiza
Doar consilierii coafori Kérastase pot propune ritualul de infrumusetare capilara personalizat nevoilor fiecaruia.

c) Personalizare
Fiecare femeie este unica: fiecare tip de par are nevoile sale specifice. De aceea Kérastase a creat o colectie extensiva de produse profesionale de infrumusetare capilara, adaptata nevoilor tuturor tipurilor de par.