Tratamente cu OXYJETLEO PLUS

Tratamente faciale cu OXYJET-LEO BEAUTY-TOX

LEO este secretul frumusetii starurilor: Madonna, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Brad Pitt, Sharon Stone, Tina Turner, Claudia Schiffer, etc. Ziarul “Daily Mirror” a numit acest tratament facial metoda “Killerul ridurilor Madonei”.

Tratamentele faciale cu OXYJETLEO ajuta la transportarea acidului hyaluronic, a vitaminelor  si a colagenului in cel mai adanc strat al pielii epiderma, printr-un dispozitiv special (injectii fara ace), unde are loc procesul de regenerare grabind astfel refacerea celulelor, rezultatul fiind o piele fina fara riduri, perfect restructurata si reconturata.

OXYJET -LEO este un aparat modern prin care se realizeaza tratamente faciale si corporale moderne cu rezultate uluitoare si noninvasive.

Tratamentele faciale Beauty-Tox sunt o combinatie intre acidul hyaluronic si Argireline (o peptida care relaxeaza muschiul fetei) ce se introduce sub piele fara durere, numai prin presiunea oxigenului, rezultatul fiind un ten imaculat fara riduri.

Alegeti acum unul din tratamentele faciale cu OXYJET-LEO disponibile in centrul nostru!

Tratamente faciale si corporale cu OXYJET-LEO

Cu ajutorul acestei tehnologii moderne se realizeaza tratamente faciale printr-o combinatie intre oxigen – elixirul vietii – si substante cosmetice intr-o fomula foarte concentrata. Tratamentele faciale pe baza de injectii cu oxigen sub presiune (fara ace) facute cu aparatul patentat OXYJET–LEO , introduc in piele substante cosmetice cu un efect exceptional, chiar dupa primul tratament.

Rezultate deosebite la aceste tratamente faciale se obtin in caz de:

 • piele ridata, obosita (dupa soare si vant)
 • depigmentare (pete maronii)
 • piele acneica
 • ridurile de expresie din jurul ochilor si buzelor
 • pungile de sub ochi, cicatrici si vergeturi, marire de sani, celulita

KRYO2 – OXYJET-LEO – INJECTII FARA ACE

Kryo este cunoscut din medicina, aplicat pe piele contureaza formatul fetei, regenereaza si improspateaza tenul, este un cocktail rece, proaspat care reduce ridurile de expresie, stimuleaza colagenul celular, reduce umflaturile sub ochi si cearcanele;mareste volumul buzelor si reduce ridurile din jurul gurii -simplu- cu efect exceptional- o fantana de prospetime.

OXY-JET CRYO2-LEO efectueaza terapii de presiune a oxigenului la rece. Rolul terapiei este de a:

 • Reduce inflamatiile, iritatiile- acneea;
 • Efectua vasocostrictie si vasodilatatie-cuperoza;
 • Stimula colagenului din tesut;
 • Efectua hidratare in profunzime;
 • Efectua regenerare tesutului;
 • Indeparteaza petele maronii;
 • Duce la o fermitate a conturului fetei.

In combinatia de oxigen concentrat la rece cu produsele elaborate de laboratoarele NORA BODE special pentru aceasta terapie, se pot rezolva cu succes mai multe probleme:

  • Reducerea semnificativa a cuperozei;
  • Actiunea benefica in hiperpigmentarea pielii;
  • Efectul calmant si terapeutic in cazurile de acnee vulgara si rozacee;
  • Efectul de reglare a PH-ului si a glandelor sebacee la tenurile preponderent grase sau mixte.
 • Rezultate excelente in terapiile anti-aging si lifting facial.

Tratamente faciale cu Kleanthous

Compania de cosmetică Dr. Kleanthous este o întreprindere care acţionează pe plan mondial şi este prima care oferă în domeniul cosmeticii regenerative inovaţii, calitate, servicii şi posibilităţi economice pentru clientele sale.

SONOSTAR MATRIX

Inspirat din cunoştinţele ştinţifice KLEANTHOUS a dezvoltat o noutate mondială, care reprezintă o realizare tehnologică. Primul aparat cosmetic cu ultrasunete cu un cap din sticla medicala (igienic si care aluneca foarte usor) si tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicatiile cosmetice. Lumina spectrală şi ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în cadrul tratamentelor personalizate prin intermediul celor 22 de programe. Cu ajutorul acestui aparat se poate realiza o mulţime de aplicări care înainte nu erau posibile. KLEANTHOUS  a creat pe baza acestui invenţii o utilizare anti aging total nou,

Nu vârsta este ceea ce  ne deranjează. Mai mult ne pasă de  aspectul tineresc, pe care îl dorim să-l păstrăm. În afara de acest lucru dorim să-l păstrăm zâmbetul frumos , tenul neted şi radiaţia noastră pozitivă. Pentru ca aceste lucruri să rămâne aşa ,  nu trebuie să faceţi niciodată probleme în legătura cu vârsta , pentru că  Kleanthous a dezvoltat conceptul  unic şi inovativ de îngrijire  tenului Skin  Tone.  Este recomandat  pentru doamne şi domni deopotrivă, indiferent de tipul de ten şi de vârstă şi are efect de întinerire a tenului  în celulele  de bază.

Sono beauty lifting este o cură  de regenerare  de la KLEANTHOUS.

Ea cuprinde şase  şedinţe la salonul de cosmetică.  Primele efecte positive sunt imediat vizibile şi acest efect se intensifică in următoarele luni.

 • Ridurile se reduc
 • Pungile lacrimale se micşorează
 • Tenul şifonat devine neted
 • Se tratează cuperoza

Sistemul de îngrijire 24/7 cu cell supporting molecules (c.s.m.)  susţine în mod activ funcţiile tenului. În acest mod tenul poate să-şi construiască propria protecţie şi se menţine biologic tânăr ajută tenul dumneavoastră să se ajută la rândul lui singur şi arată proaspăt şi strălucitor.